Burlacul

Burlacul – Sezonul 2 Episodul 9 din 6 Mai 2021

burlacul 6 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 6 Mai 2021 HD.

Am impresia că dacă Adela se desparte de Mihai pt asta și Andreea o să fie fericita dar pe degeaba deoarece Mihai cu siguranță nu o să o mai bage in seamă pentru că e și vina lui dar cea mai mare este a Andreei, deși ea știe despre ucigaș și așa dar mai importanta este Adela. Eu cred ca sa suparat ca atunci Mihai a zis ca se duce sa ridice ceva si la oprit Andreea din drum sa ii spuna ce i sa intamplat,iar ea cand sa dus pe balcon,Andreea a zarit-o si la luat in brate pe Mihai ca sa o faca geloasa si suparata.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 29 aprilie, de la ora 20.30, la Antena1.

Ultimul sezon al emisiunii Burlacul a fost difuzat de Antena 1 in 2015. Antena 1 a mai difuzat si varianta feminina a emisiunii Burlacul sub numele de Burlacita, o emisiune care a avut doar 3 sezoane. Burlacitele au fost: Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” devine noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar până acum, nu se cunosc date despre începutul noului sezon. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 va avea premiera vineri, 5 martie. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Andi Costantin, noul burlac, este in varsta de 29 de ani, este campion de fitness dar si antreprenor. Andi Constantin este din Baicoi, Prahova si a practicat mai multe sporturi: karate, kempo si fotbal, este stabilit in Bucuresti de ceva timp. Iubeste animalele, natura si este pasionat de motoare. In aceasta editie vor fi 25 de participante.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!