Chefi la Cutite Sezonul 9 Episodul 42 - 1 iunie 2021

VEZI AICI pe site show-ul culinar in premiera la Chefi la cutite sezonul 9 episodul 42 din data de 1 iunie 2021 online HD, gratuit fara intreruperi.
Cum spuneam mai jos, filmarile au fost oprite și pentru show-ul de televiziune Chefi la Cutite in luna februarie, din cauza pandemiei. La scurt timp după ridicarea restictiilor, cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au intors pe platourile de filmare, in luna mai, iar fanii emisiunii ar putea trai din nou emotiile unui nou sezon la inceput de toamna. Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a saptea editie a sezonului opt, editie difuzata marti 1 iunie 2021, de la orele 20:30 la antena 1.
Chefi la Cutite sezonul 9 episodul 42

Chefi la cutite 1 Iunie 2021 Online

In editia de ieri seara a celui mai nou sezon, primii duelisti au spart gheata si s-au duelat la bancul de lucru in fata celor trei jurati, multi dintre ei obtinand mult ravnitul cutit. Insa au fost si cazuri in care nici unul dintre duelisti nu au reusit sa ia nimic, ultimul duel al serii fiind de acest fel. In editia din aceasta seara a emisiunii, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Cea de-a opta editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 1.06.2021 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 42 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 10 Chefi la Cutite, Marti 1 iunie 2021 la antena 1.
Server 1.
Server 2.
Server 3.