Chefi la cutite

Chefi la cutite Sezonul 9 Episodul 37 din 23 Mai 2021

Chefi la cutite Sezonul 9

O noua tura de participanti la preselectiile acestui nou sezon Chefi la Cutite, unde vom cunoaste noi tipuri de oameni, noi povesti despre modul cum au ajuns sa indrageasca si sa puna in aplicare arta de a gati, unii declarand ca s-au apucat de gatit, de foame, altii din curiozitate, unii din lipsa de ocupatie. Asa ca astazi ai o noua editie, ne vedem si saptamana urmatoare la o noua editie de battle-uri.

Astazi avem parte de foarte multe aparitii surprinzatoare, unii reusind sa-i puna pe jar pe cei trei jurati, altii nereusind sa-i impresioneze cu nimic. Una dintre concurentele care a reusit sa impresioneze a fost mama Deliei, Gina Matache, care a dorit sa-i impresioneze pe cei trei cu preparatul preferat ai fiicei ei, fiind foarte increzatoare ca-i va fi laudat preparatul, ba chiar si ca in viitor, va putea obtine un loc pe scaunul juratilor.

Chefi la cutite Sezonul 9 Episodul 37 Online

Noul sezon vine cu reguli noi si surprize interesante. Cei care vor trece de data aceasta pragul bucatariei “Chefi la cutite” vor fi nevoiti sa se ridice la standardul ridicat, impus de bucatarii exceptionali ai sezonului 9. Concursul culinar va oferi o sansa unica unor bucatari talentati, aflati la inceput de drum, dar si unor candidati ce se lupta pentru a primi o a doua sansa din partea chefilor.

Asa ca puteti urmari emisiunea Chefi la cutite Sezonul 9 Episodul 37 din data de 23 Mai 2021 incepand cu ora 20:30 pe antena 1, deasemenea va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul emisiunii de astazi.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!