Destine ratacite

Destine ratacite episodul 607 din 10 Mai 2021

destine ratacite 10 mai 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 607 va fi difuzat in data 10 Mai 2021

Prem se necãjeşte. El zice n am iertare. El cade jos şi plânge.  Apoi se gândeşte la clipele petrecute cu Simar. Pe urmã merge la Simar care ii deschide uşa dormitorului. Simar observã cã Prem  e frãmântat de ceva. Ea zice ce s a întâmplat? Te rog spune mi.  El zice de o greşealã Simar zice de ce sunt neliniştitã? Manoranjan se bucurã cu Rajveer de ce au fãcut cum nepotul lui Mata gi a jucat o pe Simar.  Rajveer zice cã va trimite pe Aryan la Jaipur. Maya cu Roli şi Siddanth spun lui Simar cã mâine Siddanth merge la Jaipur umde se va vedea cu complicele lui Rajveer. A doua zi Rajveer aratã adresa lui Aryan unde sã meargã. Siddanth porneşte maşina şi Roli se suie sus când Rajveer nu vede. 

Destine ratacite episodul 607 din 10 mai 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 607 cu traducere inclusa de la data de 10 mai 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

EDITIA COMPLETA.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!