Destine ratacite

Destine ratacite episodul 619 din 22 Mai 2021

destine ratacite 22 mai 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 619 va fi difuzat in data 18 Mai 2021

Roli zice Prem a rupt relația lor nu Simar. Simar e tristã fetele merg la ea. Ele zic cã vor sã stea cu ambii pãrinți. Siddanth vine la ele. Apoi Prem. Siddanth zice lui Prem sã le ducã la înghețatã. Fetele vor Simar zice nu. Apoi Siddanth convinge pe Simar sã le lase pe fete. Prem le duce cu maşina. Fetele zic sã promitã cã se vor împãca. Prem merge dupã înghețatä cineva merge la fete. Siddanth zice lui Simar ştiu cã greu sã ierți pe Prem dar dã i o şansã cã poate nu va mai fi şi ți va pãrea rãu. Şi Roli zice sã l ierte pe Prem. Roli cu Siddanth o roagã pe Simar sã l ierte. Simar zice bine sunt gata sã i mai dau o şansã. Prem zice cã cineva le a rãpit pe Anjali şi Sanjana.

Destine ratacite episodul 619 din 22 mai 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 619 cu traducere inclusa de la data de 22 mai 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

EDITIA COMPLETA.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!