Destine ratacite episodul 621 din 24 Mai 2021

Continuam impreuna sa vedem noutati din serialul Destine ratacite ep 621 din date de 24 Mai 2021 de la ora 19:00 pe Nationaltv, serial in premiera.
destine ratacite 24 mai 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 621 va fi difuzat in data 24 Mai 2021

De asta am jucat teatru. Mata gi cu restul se roagã zeiței şi zice trei vieți sunt în joc. Ea zice ajutã ne sã ieşim din situația asta. Şi Simar cu Prem se roagã zeiței. Maşina lor se opreşte pe drum Prem se uitã la ea. Prem vede apoi cã cheile au rãmas înauntru iar maşina e închisã. Siddanth ajunge cu poliția la acel loc. El zice n a ajuns Prem ei zic nu. Poliția cu Siddanth şi restul ajung la o casã. Inspectorul zice cã acolo sunt rãpitorii. Ei merg în casã apoi rãpitorii fug. Siddanth îl bate pe unul din ei apoi Prem pe altul. Rajendra cu Shailu merg în casã şi cautã fata. Ei n o aflã. Apoi zic lui Siddanth cã n au aflat fata. Poliția zice unde e fata?? Rãpitorii zic am vândut o. Siddanth îl plesneşte pe unul din rãpitori. Apoi îl sugrumã. Toți sar sã nu l omoare. Poliția zice cui ați vândut o. El zice nu ştim doar cã s au dus din oraş. Siddanth zice ce voi zice lui Simar şi Prem? Simar cu Prem opresc maşina dar nimeni nu i ia. Prem se pune în mijlocul drumului sã opreascã o maşinã. Un om opreşte Prem zice e viața fetiței mele în joc. Simar aude pe Sanjana când sã urce. Prem zice unde mergi, Simar zice am auzit plânsetul unui copil. Prem zice hai apoi ea iar aude.

Destine ratacite episodul 621 din 24 mai 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 621 cu traducere inclusa de la data de 24 mai 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

EDITIA COMPLETA.