Destine ratacite

Destine ratacite episodul 624 din 27 Mai 2021

destine ratacite 27 mai 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 624 va fi difuzat in data 27 Mai 2021

Ea îşi pune turmeric pe ea. Mohini apare la casa Bharadwaj. Roli zice sunt invitate la nuntã. Oamenii o aflã pe Mohini chiar la uşa casei închiriate. Ea dã cu nisip pe ei. Apoi fuge. Ea se ascunde ei o vãd. Ea fuge iar ei dupã ea. Ei sunt într o piațã. Amar o salveazã pe Mohini. Apoi la casa Bharadwaj Sunanda apare şi zice de soțul ei omorât. Cã o femeie din satul lor le cautã ce e vrãjitoare. Simar vede cã Sunanda are Corpul rece ca la vrãjitoare. Kushi zice eştj rece ca o vrãjitoare.

Destine ratacite episodul 624 din 27 mai 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 624 cu traducere inclusa de la data de 27 mai 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

EDITIA COMPLETA.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!