Mireasa

Mireasa sezonul 3, episodul 61 din 15 Mai 2021

mireasa online

Ce se întâmplă acum la adresa lui Liviu mi se pare prea mult… Cu siguranță nu e singurul concurent de acolo care a mai avut aventuri… Aceasta emisiune nu încurajează dragostea, ci o împideică. Să îi prezinți unui om tot trecutul la TV e prea mult deja, oamenii se mai maturizează, se mai schimbă si fiecare merită o a doua șansă. Ei au mers acolo pentru prezent și pentru viitor, nu pentru ce a fost în trecut! Capul sus Liviu și multă putere să treci și peste aceste răutăți. Despre intervenția de azi ce pot să spun, din spatele unui telefon, fără identitate dată și cu vocea modificată se pot spune multe… 2 luni nu a venit nici una să spună nimic, acum dacă e bine și are relație apar toate, ca ciupercile după ploaie. Urât, si mai urât mi se pare în ce se întâmplă într-o emisiune care cică încurajează dragostea…

Astăzi Simona se chinuia să se enerveze să scoată cuvinte negative la adresa lui liviu, avea fața schimbată, Simona să le iasă mizeria asta de emisiune, bine-i face caci acceptă să vină la asemenea emisiuni, trebuie sa aibă audiența cu poveștile lui deja ne-a plictisit nu mă uit zi de zi nu pot ce față avea si marian parcă e supărat uneori, celălalt din africa trebuie să te concentrezi ce vrea să zică după ce termină propozițiile.

Mireasa din 15 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 15 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!