Mireasa sezonul 3, episodul 63 din 18 Mai 2021

Continuam cu materiale noi prezentate astazi la data de 18 Mai 2021, emisiunea Mireasa sezonul 3 episodul 63 online integral in format HD, gratuit.
mireasa 18 mai 2021 online

Am urmarit toate sezoanele de cand prezenta Gabriela ! Aceasta emisiunea a luat o intorsatura urâta rau! Cei mai penibili concurenti intalniti de pâna acum.Maria si Liviu.Revenind la ceea ce am spus ca a luat o intorsatura urata este faptul ca ei doi vor fii câstigatorii pt faptul ca cresc audienta cu circul lor.Trebuie sa schimbe denumirea la emisiune sau eventual cei doi au gresit emisiunea.Referitor la ei doi se potrivesc manusa.Doi circari!

Deja se exagereaza mult fata de Alina. Baietii si fetele sar calul rau de tot uneori. Si eu i-am criticat atitudinea si comportamentul dupa reintrarea ei in casa, insa de aici si pana la a o hartui, a rade de ea fara motiv si a o transforma intr-un subiect de caterinca e mult prea mult. Fiecare e.. Așa e când clasamentul este cât de cât pe drept, ies frustrații la atac, însă realitatea si adevărul nul pot schimba pentru că majoritatea decide iar asta se vede in toate postarile si sondajele unde nu se poate  fura. Marian si Andreea tot timpul la petreceri si nu numai au fost doar ei doi vorbind si pupanduse indiferent de clasament. Marian chiar acum câteva zile după ce la pensat Andreea a spus că simte că o iubeste mai mult că o vede buna si etc . Marian a susținut mereu că îi este frică de nuntă pentru că vrea să facă pasul odată în viață însă lasa sa treaca timpul si va face ce simte.

Mireasa din 18 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 18 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

Server 2.
Server 3.