Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 66 din 21 Mai 2021

mireasa 21 mai 2021 online

Daca asta-i iubire, atunci nu, multumesc! Maria a plans cand a primit scrisoarea aia, cei din staff au intrebat-o care e motivul, ea a zis probabil ca nu stie daca Liviu o iubeste sau nu (ca doar n-o ceruse!?) si aia din staff i-au propus sa iasa din casa pentru a-l testa. Zis si facut! Cum Liviu stie ca ea sta bine din punct de vedere financiar (cu ajutor din partea primarului, parintilor etc), s-a gandit ca nu poate s-o piarda, asa ca a urmat toti pasii scenariului gandit de staff si de Maria, pentru ca e un barbat previzibil. Superb! Staff-ul a vazut ca ei sunt singurii disperati sa se casatoreasca. In rest, oamenii au venit sa-si gaseasca un partener. Insistentele cu casatoria sunt de neinteles, pana la urma, lumea vrea sa vada cupluri reusite, nu casatorii care prefigureaza divortul.

Va spun eu cum sta treaba . Aceasta emisiune nu e fake , sa nu uitam cum era pe vremuri cand stateau 1 an de zile si daca se atingeau in zone intime erau penalizati. Ceea ce este acum este de toata jena , e penibil totul , prezentatoarea , concurentii , totul.  N am cuvinte  , ar fi prea mici . Am putea crede ca e fake , dar se vede pe fata celorlalti concurenti cat de dezamagiti sunt ! Totul este numai despre panaramele astea doua ,  o stramba , urata , traseista , nasoasa , plina de spume si basini ieftine , care afara a lustruit bastoane batrane si pline de bani , iar el.. un pier de viata , FALS din cap pana in picioare , numai cu ochii dupa camere , un violent , viclean , parvenit , pacanist , vai de el ! Si au gasit cei mai teatrali oameni si fiind pe locul 1 , nu si puteau permite sa i piarda , le au pus un scenariu pe tava , si o noapte de futai ca doi cai si hopa . Putin respect pentru ceilalti  , e de tot rasul . Nu mai exista MIREASA , exista Haideti la circ si falsitate cu Liviu si Maria . Chipurile tuturor concurentilor spun totul si sunt de nedescris . Pacat de ei !

Mireasa din 21 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Vineri 21 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!