Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 67 din 22 Mai 2021

mireasa 22 mai 2021 online

Adelina, din gura face orice i se cere, doar pt a fi cu Alin, însă în realitate, e tot ea, cea pe care deja o cunoaștem. Nu a schimbat nimic, doar se abține, și se vede ca nu e natural. Oare de ce se chinuie ăștia doi sa fie împreună cu orice preț? Ea e obsedata sa fie cu el și nu face nimic sa îl facă sa o iubească, el nu o iubește, vede ca nu schimba nimic din ce promite, dar se chinuie sa ajungă în punctul acela.

Doua zile e pace între Alin și Adelina căci nu se văd însă când va vedea cum a ras Alin la glumele lui Bogdan și Marian sigur ii va sări muștarul . Dacă mai vede și cum de învârtea Alin pe lângă Alina sa o ajute sa își aranjeze lavaliera la spate. Nu îmi place ce s-au întâmplat Maria chiar nu are demnitate de femeie ? Chiar dacă nu recunoaște nimeni totul a fost regizat. Mie personal nu îmi place acest sezon Până în acest moment nu am reușit să aleg un cuplu pe care să îl susțin Le doresc minte și multa înțelepciune tuturor concurenților.

Mireasa din 22 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 22 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!