Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 68 din 24 Mai 2021

mireasa 24 mai 2021 online

Si Izabela si mama ei il preseaza pe Blaze sa se casatoreasca. Sper ca Blaze sa realizeze ca doar Izabela intradevar are nevoie de un om ca el sa o ajute sa isi corecteze atitudinea/caracterul (“un medicament”, citand-o pe mama Izabelei), dar el cu siguranta nu are nevoie de o fata cu iesirile si caracterul Izabelei. Mama ei o sfatuieste “sa fii asa cum ai fost si pana acum” cand ar trebui sa ii spuna unde greseste si cum sa isi corecteze atitudinea si reactiile ca ea jigneste pe toti si apoi da vina ca a fost la nervi. Tocmai, ca la nervi spui tot ce gandesti ca atunci iti pierzi controlul. Nici fizic nu mi se pare ca se potriveste cu Blaze – el e atletic si activ, ea…nu. Iar la dans…no comment. They’re definitely not on the same page coz all they talk about are the subjects Izabela brings up, i.e. marriage and children. I tend to believe that is a bit of obsession from her side.

Din păcate, Andreea,care e clar predispusă la îngrășare, va arăta exact ca mama ei peste câțiva ani, mai ales după ce va deveni și ea mamă.Dulap cu 4 uși scrie pe ea,cu 2 butuci pe post de picioare! În popor se spune că dacă un bărbat vrea să vadă cum va arăta cândva viitoarea nevastă, să se uite la viitoarea soacră! Admiratorii Andreei să nu-mi sară în cap,zic și eu, nu dau cu parul!Da, e frumoasă,nimic de zis,dar doar la față, fiind,chiar și așa, varianta pufoasă/dodoloață/balșoaie a feței/capului Cristinei Ich , idolul ei declarat!

Mireasa din 24 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 24 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!