Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 69 din 25 Mai 2021

mireasa 25 mai 2021 online

Daca continua sa spuna ca Adelina e geloasa si suparacioasa, Adelina va fi din ce in ce mai geloasa, suparacioasa. Nici nu o lasa in pace, dar nici nu incearca sa o ajute, ma refer la doamna Daniela. O fi avand si Adelina defectele ei, dar comportamentul mamei lui Alin e plin de rautate la adresa Adelinei. Nu trebuie sa judecam faptul ca doamna Daniela nu o accepta pe Adelina, dar daca as avea un fiu si nu as fi de acord cu relatia lui, niciodata nu cred ca i-as interzice sa vina acasa cu ea.

Legat de atitudinea doamnei Daniela blamand-o ca nu îi lasa pe cei doi sa își traiasca “dragostea”. Oare atitudinea de mironosita, falsă si mâțâita a Adelinei, nu o vedeți? Este foarte enervanta aceasta fetiscana cu aere. Doamna Daniela a mirosit-o ca ar putea sa il imbrobodeasca pe Alin chiar daca nu are sentimente pt. el. E genul de fata manipulatoare, care plange imediat cum nu faci ca ea,pune botul si se supara la orice, e indvidioasa si rea, in special pe Alina. Daca ar fi avut incredere in ea si in Alin nu avea nicio temere cu privire la Alina! Pai eu una daca sunt sigura pe mine, nu imi fac griji de cutarița.

Mireasa din 25 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 25 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!