Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 70 din 26 Mai 2021

mireasa 26 mai 2021 online

Hai sa gandim putin logic. Sa arate cand si de unde a luat Alina carton pt a scrie acel biletel. Si de unde a luat pix,unde si cand l-a scris. Ca doar de la wc a iesit fara servetel. Daca l-ar fi scris,de ce sa il ascunda in servetel? De ce sa il fi scris exact in acel momemt cand se simtea rau si vomase? Asa va apuca si pe voi inspiratia declaratiilor de dragoste, cand va este rau? De unde ar fi stiut ea ca exact atunci cand se afla la baie,va cobora Bogdan ca sa i-l arate? De ce nu a coborat si altcineva, sau oricare alt baiat,de ce tocmai Bogdan? Din momentul ridicarii lui din pat pana la revenirea in camera, au durat 6 minute,timp in care a coborat, a urcat, a folosit toaleta si poate 1 min maxim 2 a vorbit cu Alina, timp in care ea i-a spus ca ii este rau  el vrea sa cheme dr, ea nu vrea, si ATENTIE! ii arata Biletul gata pregatit, el isi pune mainile in cap si pleaca, revine scurt, apoi pleaca in camera. Si aici se incheie povestea. Fara sa se mire, fara sa mai discute absolut nimic pe subiect, pai chiar ne luati de fraieri? Mai e nevoie de vreun argument ca sa inteleaga toata lumea ca a fost o facatura? Cine a pus-o la cale, asta e misterul.

Cum poate o “moderatoare” sa acuze asa un concurent? Cum poate sa aiba atatia ani de lucru in spate si sa fie total lipsita de profesionalism?  Imaginile respective nu dovedesc absolut nimic. Se vede clar ca avea un servetel in mana. In plus chiar daca ar fi avut un biletel  pentru a i se acorda dreptate lu Bogdan ar fi trebuit sa vada o terta persoana acele randuri. Ei au cuvantul Alinei contra cuvantului lui Bogdan si atat.

Mireasa din 26 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Miercuri 26 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!