Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 71 din 27 Mai 2021

mireasa 27 mai 2021 online

Nu o fi el cel mai asumat din casa, daca vorbim despre Liviu insa la ce s-a intamplat astazi daca ar fi sa luam in calcul totul, Blaze a fost cel care a gresit, acum stiu ca se incearca sa se i-a oarecum partea sa insa, el este de vina clar. In plus tot el a fost cel care s-a vazut ca incerca sa duca intreaga scena a intamplarilor catre un singur aspect, ca este violent, deci interesul sau de a-l pune intr-o postura jenanta inca primeza, si daca ar fi sa luam la fel, repet, in calcul veridicitatea cuplurilor verdictul ar fi Izabela s-a aruncat direct in bratele unui barbat pe care nici macar nu l-a cunoscut prea bine, adica s-a ‘agatat’ mai mult de el, iar cererea in casatorie a fost demonstratia clara ca ori este naiva, disperata ori isi joaca bine ‘rolul’. Deci e mai clar ca lumina zilei, ca Blaze l-a provocat pe Liviu! Iepurașii nu erau vătămati, mușcați ca să știi exact ca unul din ei ii ataca și culmea a descoperit Blaze ca e cel al lui Liviu. Se jucau, și alergau, ca asa sunt iepurașii!! Si NU e copilul lui Liviu, ca să îl invinuiesti ca nu iubește copiii, oamenii, etc.

Ok, pt. cine se streseaza pt. eliminarile de sâmbătă, vin eu cu o ipoteză. Tocmai am vrut să votez Ana Maria, iar votul s-a pus automat pe Adelina. Oricum nu am inteles de ce mai e Adelina în lista fetelor pt favorite dacă este nominalizată pentru eliminare. Dar acum am înțeles. Sâmbătă, Adelina va fi probabil cea mai votată spre eliminare, dar nu va fi eliminată pentru că se va afla în top 3 cele mai favorite. 

Mireasa din 27 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 27 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!