Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 72 din 28 Mai 2021

mireasa 28 mai 2021 online

Liviu are dreptate aici, nu tin cu el de obicei, dar aici are dreptate. Acest Radu se baga in toate discutiile, da sfaturi, se da matur etc. Daca e el asa perfect de ce nu are relatie stabila? Vrea sa pozeze in ceea ce nu este. Iar aici da, a vrut sa il atace pe Liviu. Un simplu joc facut in casa Mireasa a facut ca lui Liviu si Mariei sa le cada masca si sa se vada clar ca sunt aliati doar pentru competitie. Maria este destul de inteligenta ca sa nu poata, realiza ca Liviu are un carectre mizerabil. Noi de la tv am citit personajul, limbajul mainilor m-a oripilat. Individul isi inchidea si deschiddea palmele, ar fi sarit la bataie dar stiindu-se filmat s-a stapanit cu greu sa nu sara la Radu. Si-a varsat insa nervii pe Maria smucind-o si agresand-o verbal.

Nu cred ca exista pe lume vreo persoana care la nervi sa nu spuna ceva urat sau sa jigneasca,asta nu inseamna ca chiar crede asta da, nu e corect ce a sp liviu,dar prea se exagereaza cu aceat subiect si cauta  toti sa.i scoata doar defectele in fata sa fim seriosi ca daca era violent sau f rau cum se spune in momentul in care Maria a inceput sa urle nu se putea abtine cu tot cu camere si nici Maria nu ar fi  mai stat cu el, si a  avut dreptate sa se supere,daca stia ca.l deranjeaza discutiile astea,Radu anumea il provoaca, exact ca si Blaze si mereu spun”daca erai afara ce faceai? dar ei sunt sfinti? care nu si-a iesit din fire vreodata afara?

Mireasa din 28 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 28 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!