Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 73 din 29 Mai 2021

mireasa 29 mai 2021 online

Adelina este inca o copila in gandire. Cred ca ar trebui sa capete incredere in sine si sa se vindece de traumele pe care le are din trecut. Barbatilor le plac femeile cu incredere de sine, stapane pe ele, nu pe cele care stau agatate de ei si le cersesc dragoste. Iar doamna Daniela este prea rautacioasa. Daca baiatul este fericit, ar trebui si dansa sa fie fericita. Parintii care se baga prea mult in viata copiilor, cu bune intentii, nu realizeaza ca fac rau si sufoca. Alin ar trebui sa decida cine va sta langa el. E viata lui pana la urma. Sunt sub toată critica Asta înțeleg ei prin iubire? Un sezon plin de conflicte La început credeam că va mai ofertant dar nu este așa Sa ajungi la jumătatea sezonului iar în cazul meu sa nu reușesc să susțin un cuplu ? Păcat ? Sezonul trecut i-am am susținut pe Bianca și Mihai tare mult mi-aș dori să știu ceva despre ei Despre Liviu și Maria ce sa spun sunt catastrofa Asta înseamnă iubire ?

Cu toții greșim în viața, mai ales la tinerețe, acuma doamne mă iartă lumea o judeca pe Adelina de trecutul ei! Să fim sincere dragi Doamne, nimeni nu e sfânt, e ușor să judeci și să arăți cu degetul! Dar un sfat și o vb bună nu suntem capabili, foarte trist, bunul Dumnezeu are grija de toată lumea, iar daca ei o să fie împreună vor fi foarte fericiți! Acolo în emisiunea este foarte mult stres, nervi adunați, dar și vorbe multe fel de fel! Toți își dau cu părerea! Dar un sfat de drum, o încurajare nimeni nu zice! Eu consider că vor fi bn! Sfatul meu pt ei este: Să nu renunțe niciodată unul la celălalt, să se asculte, respecte și iubească mult mult! Gura lumii NU o astupa nici pământul! Așa că mult curaj, noroc și sănătate!

Mireasa din 29 Mai 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Vineri 29 mai 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!