Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 75 din 1 iunie 2021

mireasa 1 iunie 2021 online

Sincer, sunt profund dezamăgită de asemenea purtare și nu dai dovadă că ai și tu o fiică doamna Daniela și Adelina este fiica unei mame, este trist de asemenea comportament, cu câtă răutate și dușmănie pentru numele lui Dumnezeu nu poți proceda așa, cum ai fi făcut acasă să nu fi fost filmată..zic că este urât și foarte trist și rușinos sa te porți, zi de zi și să o jicnești mereu și să uiți, că te vede o lume întreagă…doar că ea este tinerică și este doar la începutul anilor și să uiți că și tu ai fost tânără, ai ales și tu in viața TA…așa și fi purtat și soacra ei foarte acru altfel nu pot crede că alegi să fi atât de răutăcioasă, pe față. Dumnezeu să vă cerceteze inima de mamă și fiți alături cu sufletul de fiul dumneavoastră și acceptați alegerile propi ale fiului, sunt ale lui nu ale dumneavoastră el va sta cu ea nu cu mama soția va fi soție și mamă rămâne tot mamă din dragoste se poate schimba omul în bine, fiți un adevărat exemplu de generozitate și înțelepciune!!!

Alin este destul de matur să știe ce e bine pentru el. Mi se pare că mamele au prea multe pretenții de la fete. Când ele vorbesc fetele sau viitoarele nurori trebuie să tacă că sunt mai mici. Trebuie să respectați dacă vreți respectate. Aveam 44 ani când am devenit soacră după băiat el având atunci 23 ani. Au trecut de atunci 19 ani. Atât eu cât și nora ne respectăm reciproc. Stau cu fata și ginerele la un loc de 14 ani dar ne intelegem foarte bine, nora și ginerele sunt ca și copiii mei.

Mireasa din 1 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 1 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!