Puterea Dragostei

Puterea Dragostei Episodul 310 din 1 iunie 2021

Urmăriți noul sezon din show Puterea dragostei sezonul 3 episodul 310 online din 1 iunie 2021 HD. Acest show va fi difuzat in fiecare Luni si pana duminica, de la ora 11:00 la Kanald.

puterea dragostei Episodul 310

Am inteles ca e ultimul sezon Puterea Dragostei ! Imi va lipsi mult emisiunea ! Chiar daca sunt constient ca este o mizerie in care se promoveaza toti, (stiti deja ce)  dar parca te atasezi de concurentii si actorii din emisiune dupa ce o urmaresti atata timp !  Parca mi-am retrait copilaria vazand atatia tineri la un loc, atata timp ! (si nu am foarte multi ani) A fost frumos proiectul/experimentul social, nu mai exista nimic in lume care sa tina atatia oameni (aceeasi) la un loc, decat locul de munca, scoala, liceul, etc. Intr-un fel ma bucur ca se termina ca nu mai imi pierd atata timp cu emisiunea dar in acelasi timp o sa imi lipseasca . (tot sunt de parere ca 2 ore jumatate per episod in fiecare zi, e mult prea mult.. mai ales pt cineva care si munceste, ar fi trebuit redusa emisiunea la 1 ora, 1 ora jumatate pe zi, si doar gala sa tina 2 ore jumate) In fine, a fost mai buna emisiunea decat mireasa pt fiul meu si alte proiecte inferioare.

Puterea dragostei 1 iunie 2021 Online

Încă o dată se dovedeşte că emisiunea PD din realitate în sez 3 a devenit o regie în toată regula. Bomba zilei este că George i-a dat papucii Madălinei după ce-a jupuit-o de bani şi s-a folosit de ea. Cât de pervers s-a dovedit George, care a profitat de o fată cuminte, leşinată după el!. La fel Maria cu Marinescu sifonarii spun că s-a rupt legătura reală şi acum stau împreună doar de fațadă de dragul finalei. Barem Alexuța cu Crenguța nu mai spun, circ cât cuprinde. Numai şi numai actori. Până şi staful s-a plictisit de atâta teatru şi sifonarii spun că cel mai probabil va fi ultimul sezon, iar în loc vor să pună o telenovelă în genul, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 28 iunie 2021 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul ok atunci cand discutam fara retineri.


Prima parte difuzata la ora 11.


 
A doua parte difuzata la ora 17.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!