Generale

Sorin a fost eliminat de la Survivor! Surpriza pentru Razboinici.

Dupa emisiunea din aceasta seara sunt si mai hotarat ca inainte sa il sustin pe Albert,reactia lui a fost mai mult decat normala, acest om este incarcat la maxim emotional, s-a vazut ca incearca sa-si controleze emotiile si sa suporte exact ca un barbat jignirile si bataia de joc care vine si din tabara lui si din tabara adversa, dar acest lucru are clar un impact negativ asupra lui. Eu personal il admir pentru faptul ca desi este “lovit” din toate partile ramane in picioare,si mai ales a demonstrat ceva extraordinar si asta este pentru carcotasi, a recunoscut ca a exagerat cu aruncatul pe jos cand a sarit Sebi la el dar a explicat motivatia lui si cel mai mult apreciez sinceritatea lui in fata tuturor chiar daca asta il pune intr-o lumina nu tocmai buna…a fost sincer si curajos sa faca acest gest,altcineva nu ar fi recunoscut. Eu personal il simt pe Albert extrem de sincer si acest lucru nu-i un avantaj pentru el dar clar este o calitate.

sorin eliminat survivor

Irisha e un model la Survivor! Un model de altă tipologie de persoană. Care e dezinvoltă, care se bucură când câștigă, care le dă peste nas celor care au două clase ca trenul. Le-a stricat planurile. De ce? Pentru că vede și nu tace. Pentru că n-are vreo remușcare în a le da replica. Pentru că nu-i pasă dacă va fi sau nu nominalizată.
De curiozitate, dacă ați urmărit mimica și gestica celor două propuse spre eliminare în timpul votării, ați văzut o față căzută, plină de venin, așteptând să resufle ușurată că nu va fi nominalizată, iar pe de altă parte, o față zâmbitoare, care știa că urmează, dar ce poate fi rău?
Irisha, pe mine azi m-ai convins. Dacă treci de hopul ăsta, vei ajunge sus în top!
You rock, girl!

Sa iti ceri iertare parintilor lui Albert pentru cum le “tratezi” tu copilul, (care ce crezi? nu ti-a facut absolut nimic,nici macar da-te mai incolo nu ti-a spus), dar in acelasi timp  sa susții ca tu nu iti schimbi parerea si mai mult acele vorbe de nimic pe care i le-ai adresat!!! Mai voalat sa declari ca nu il suporti,asta inseamna sa crezi ca ai putere de convingere in fata unor oameni pe care ii consideri “fraieri”! Este fix ca si cand ai luat o tara intreaga la misto! Vei pieri ” pe vorbele tale! Atat, ca deja nu mai am de unde sa cumpar lamai la.ora asta!

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!