Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 67 din 2 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online

Doresc sa impartasesc decizia mea si anume ca daca maine seara nu pleaca Sorin aceasta emisiune Survivor este un fake si merita boicotarea audientei.Adica incepand de joia viitoare urmariti-va filmele preferate sa li se duca in cap audienta.Nu va lasati dusi de nas cu faptul ca noi publicul suntem puterea dar producatorii isi bat joc de noi.Va explic si decizia mea ,nu exista concurent mai blamat si mai injurat ca Sorin in mediul online dar este tinut acolo de producatori contrar vointei majoritati.Haideti sa le aratam ca noi chiar deținem puterea si nu pot sa-si bata joc de noi.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 67 din 2 Mai 2021 HD

Ati vazut cu ochii vostrii cum Maria il ridica pe Albert din groapa unde se chinuie sa il tina Sorin in ultima vreme,au sarit toti lacheii lui Sorin in capul Mariei deoarece aceasta a devenit o amenintare pentru guru Sorin.Va rog sa fiti atenti cand vorbesc cei di echipa lui Sorin suna de parca ar vorbi exact Sorin prin gura lor,va spun sincer daca nu pleaca Sorin si fatalaii aia doi Marius si Andrei nu se trezesc sa vada ca ii trage Sorin in mizeria lui,chiar daca sunt buni vor atrage antipatia publicului la fel ca seful lor Sorin ,de Sindi nu spun nimk rau ca este saraca cu duhul sa nu zic proasta,Sorin a simtit-o si e bucuros ca nu a avut mult de lucru la ea.Va repet ,daca nu ne mobilizam sa ii sustinem masiv pe toti de la razboinici in afara de Sorin.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 67, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 2 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!