Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 71 din 9 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online

Cu siguranța nu este el cel mai perfect om , nici cel mai educat, nu are nici cel mai bun simț, dar cu toate astea își dorește sa devină o persoana mai bună. A greșit, de multe ori, poate vorbește câteodată prea mult, dar ăsta este el, un om ca oricare altul cu defecte și in același timp și cu calități, iar cu piatra sa arunce cei ce nu au greșit niciodată! Mulți îl considera ca a fi: nesimțit,golan,orfan(ceea ce el nu a ales sa fie, sau credeți ca dacă putea, nu alegea și el sa crească intr o familie, ca noi toți? Sa aibă parte de afecțiunea și iubirea necesară?), satanist și multe alte injurii foarte urate! Eu zic sa lăsam toată ura deoparte, dacă noi nu o lăsam, ce pretenții avem de la ei? Care sunt nemâncați, nedormiți, loviți in condițile alea de groaza? Haideți sa ne susținem favoriții fără sa jignim ceilalți concurenți, eu votez Zannidache, pentru ca mi place de el ca om in primul rând, poate câteodată e prea crud pentru ca spune ce gândește, dar îl apreciez, iar in al doilea rând, pentru ca mi place de el ca sportiv!

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 71 din 9 Mai 2021 HD

Zanni este un baiat greu incercat de viata, nu a avut exemple potrivite in jurul sau, cu toate astea, desi are 23 de ani, a reusit sa faca mai multe fata de altii care au avut sustinerea parintilor si o viata mai buna. Are foarte multe de invatat si acum este intr-o continua schimbare.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 71, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 9 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!