Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 74 din 15 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online
S-a ajuns incredibil de departe cu aceste jigniri la adresa sustinatorilor lui Zannidache. Tinem cu cine vrem  , postam ce vrem si spunem ce vrem atata timp cat nu jignim pe nimeni. Mi s-au adus jigniri greu de digerat : atat mie , familiei mele cat si tuturor celor care il sustin. Eu nu am jignit si nu am raspuns nimanui la aceste jigniri. Sunteti fenomenali. Spuneti de Zannidache ca are un comportament urat? Ne faceti in tot felul doar pentru ca il sustinem?! Asa dati voi dovada de Educatie? Mai grav este multe jigniri vin de la persoane deja trecute de 40 de ani. Voi , care trebuie sa fiti un exemplu?! Sunt sute si mii de astfel de comentarii. Cati copii sunt pe grupurile astea?! Ce vor intelege? Ca este normal sa Jignim. Ce am vazut si ce am citit pe toate grupurile , m-am crucit. In halul asta?! Ce face o persoana cand nu este in stare sa dea replica la o postare?! Injura. E mai simplu , sau atat se poate. Noi mergem cu Zannidache pana la capat , indiferent de situatie. Voi nu ati inteles ca Noi , sustinatorii lui , transformam Noroiul in Aur?!

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 74 din 15 Mai 2021 HD

Nu contesta nimeni faptul ca Zanni nu a fost un concurent bun ( doar la trasee ma refer aici), dar este evident ca acum are un declin si aduce cam putine puncte. Asa cum el abia astepta la cotitura ca un concurent sa aiba o perioada mai proasta ca sa puna mitraliera pe el, asa cum a tocat o pe Elena ca nu mai da randament pe traseu, uite ca roata se intoarce. Dar cine sa ia atitudine din echipa aia sa ii spuna in fata lui Zanni ca si tu ai ajuns sa fii praf pe traseu? Nimeni .. Dar in schimb, Zanni are tupeu sa puna tunurile pe Irisha, care era f buna si urmatorul la eliminare va fi Stefan. Pai e corect asa?

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 74, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 15 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!