Survivor Romania sezonul 2 Episodul 77 din 21 Mai 2021

In aceasta seara continuam sa urmarim impreuna SURVIVOR Sezonul 2 Episodul 77 din 21 Mai 2021 difuzat de la ora 20:00 pe KanalD, in prime time.
Survivor sezonul 2 online
Ce imi place de voi ca imediat vedeti un caracter de mahala, a gresit Raluca cu gestul asta dar haideti sa vedem aceasi faza cum a fost intre Zanni si Stefan cand a fost intepat si Stefan si toti ati spus ca a facut bine Stefan, dar Raluca gresest. Haideti sa echilibram situatiile si sa tragem concluzia ca amandoi au gresit nu doar Raluca. Vedeti ca acest caracter mizer pe nume Stefan a facut atmosfera pe unde a fost, la Rapid de 2 ori chiar odata si a luat si bataie a doua oara a refuzat sa relizilieze ca el merita sa joace la prima echipa si el abia juca la liga 3, dar el are meciuri cand le ia de la jumatea terenului! Asa ca deschideti ochii ca el creaza doar atmosfera negativa in echipa!

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 77 din 21 Mai 2021 HD

Adevarul e ca publicul are cele mai bune strategii, Stefan favorit i-a destabilizat pe mititei, Zanni e mut, doar cu Elena isi mai incearca muschii ca stie ca merge, ei cred ca se joaca cu noi, ar trebui sa ne jucam si noi cu ei sa le testam prieteniile, comportamentul, sa vedem cine merita sa fie survivor. Pentru ca Zanni a iesit mereu favorit a prins tupeu si putere, acum daca s-a rasturnat balanta de forte se cearta si mai mult, ca i s-a furat osul.Faimosii pot sa mai si piarda, ca si asa sunt prea multi si asta-i alt motiv de cearta, la sfarsit vom vota pe cine merita!

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 77, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 21 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.
Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.