Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 78 din 22 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online
Ce deranjeaza adevarul lui STEFAN,este singurul care are curaj sa spuna si cei ce accepta falsitatea il critica.FITI sinceri dragi sustinatori ai celor ce sunt falsi,ZANNI va doriti sa castige pt ca este caz social dar dupa comportament nu se vede ,caz social putem spune ca si Cosmin este fara parinti dar este un exemplude baiat ca sa aliat cu Zannieste pt ca il considera si pe el o persoana singura fara familie insa este dif.enorma de caracter.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 78 din 22 Mai 2021 HD

Moraliștii care l-au acuzat pe Zanni 4 luni de zile, susțin acum un om violent, un om agresiv, instabil psihic, un om care ii face psihic pe toți prim modul cum se comporta, un om care jignește femeile, tipa la ele, pe Elena când a pierdut a luat-o o data de cap de am zis ca ii amestecat gândurile (ea neavând nicio problema cu asta). Un om care dintr-o scânteie face mare incendiu, un om care sare la bataie și o joaca pe nevinovatul. In tot ce se întâmpla vedem cât suntem de ipocriți și cum judecam cu dubla măsura in funcție din cine face acțiunea. De Zanni ați spus ca nu are nicio scuza ca vine de la cămin, dar ceilalți care vin din familii educate, de ce au scuze?

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 78, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 22 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!