Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 79 din 23 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online
De lună de zile, de când Starlin a părăsit competiția, și Sorin a făcut treptat un pas în spate (deși nu imediat și nu împăcat cu ideea), Albert parcă s’a descătușat. Eliberat de presiunea și hăituiala acestora, încurajat de susținerea publicului și scos din izolare de susținerea fățișă a Mariei, Albert dovedește constanță, randament, într’o echipă parcă schimbată și ea la față mult în bine. În ultima lună Albert a adus cred că 27 de puncte, ceea ce cred că îl situează într’un top 2 (alături de Maria), la nivel general pentru această perioadă. Celor doi care l’au agresat și hărțuit constant, inhibându’l și umilindu’l cu orice ocazie, și care acum se uită de acasă la emisiune, eu nu le’aș adresa decât o singură întrebare, în emisiunile unde sunt invitați și unde declară că publicul nu vede la tv ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo: De ce, după plecarea lor, Albert s’a restartat și e cu totul alt om – dezinhibat, comunicativ și eficient pe trasee?

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 79 din 23 Mai 2021 HD

Am vazut aseara ca Andrei l-a luat in brate pe Albert dupa ce acesta a punctat, lucru ce nu l-ar fi facut in perioada de trista amintire. Iar cei doi poate sa spuna orice la oricare emisiune, noi am vazut suficient cat sa ne formam o opinie. Concluzia este una singura, Sorin a dezbinat echipa, a facut mult rau unor colegi. Andrei si Marius trebuie sa intelraga ca daca Sorin cu gasca lui formau o majoritate, si ei ar fi fost nominalizati fara sa stea pe ganduri. In acea perioada eu ii votam si pe ei la pachet cu Albert pentru a nu fi eliminati. Imi place acum echipa si le urez mult succes!

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 79, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 23 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!