Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 80 din 27 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online
Adelina este foarte slaba d.p.v. sportiv, uneori este chiar jenant de penibila. A avut insa de doua ori sansa sa concureze contra uneia mai slabe ca ea( la stafeta si acum) si sa ia puncte decisive. Uitati-va cum alearga, cum sare, cum inoata….este un dezastru.Trist este ca nu o aduce nimeni cu picioarele pe pamant pentru ca ea se crede cea mai cea. A indraznit sa o critice pe Maria ca nu a adus puncte intr-un meci, dar nu si-a adus aminte ca Maria a adus si 4 puncte la un singur traseu in timp ce ea abia isi tara fundul si ca au mancat bine datorita Mariei…Este increzuta rau moldoveanca asta limbută.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 80 din 27 Mai 2021 HD

Când era situația mai bună la “Faimoși” a apărut Raluca, cu gura mare și cu niște idei și acuzații de te doare capul! Culiță nu s-a enervat niciodată atât de rău! O să piardă în continuare, pentru că sunt concurenți care ar trebui să plece acasă! Poate atunci situația se va liniști, și nu vor mai fi așa stresați! Raluca este o mare falsă, invidioasă, răutăcioasă și are un comportament foarte urât. Culiță este un om bun și spune tot adevărul. Cât despre Adelina mi se pare că este individualistă și se bagă unde nu-i fierbe oala. Totul era bine până când a început să vorbească din nou. Sper ca să câștige Andrei Survivor, merită! Hai războinicii!!

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 80, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 27 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.


Server 2.


Servere 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!