Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 81 din 28 Mai 2021

Survivor sezonul 2 online
Eu cred că războinicii mei o sa piardă a venit faimoșii peste ei și îi înnebunește vai ce controși sunt nu știu dece toata lumea tine cu faimoșii nu știu ce văd la ei nu sunt hater însă țin cu cei corecți respectabili și mai buni. Știind ca Albert iese mereu favorit,  ZANNI SI SEBASTIAN,  au pus mana pe el și l- au sărutat și ridicat în slavi, spunându- i cat de mult îl iubesc!  Scopul,  în caz ca Albert iese favorit, sa nu ii nominalizeze.  Șerpi care își baga coada și în echipa războinicilor.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 81 din 28 Mai 2021 HD

Daca era precum au zis cei care au ieșit,  exemplu fetele ca nu aveau cu ce sa se spele șampon etc, aveau părul maciuca 3 luni de zile. Ori la tv ii vedem pe toti cu parul aranjat,  spălați,  rași…fetele epilate pe picioare,  doar nu le trimite producția cu lama in apa de mare? Hai sa fim serioși ca totul este doar pt cei creduli. Jador s a scăpat cu “si in viata reala”, plus ca a mâncat cât a vrut cand a fost in spital. Probabil au fost mai stricți la început cu mâncarea,  sa mai slăbească lumea pe acolo plus sport asta-i rezultatul, dar sa creada cineva ca ei trăiesc in condițiile alea? Hai ca nu suntem un popor chiar asa credul,  sa nu ma exprim altfel.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 81, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 28 mai 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!