Adela – Sezonul 1 Episodul 21 din 3 iunie 2021

adela 3 iunie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 21 va fi difuzat in data de 3 iunie 2021 Online.

Nu cred că Nuți o va lăsa pe Andreeuța ei să renunțe după câte au făcut.... Adică pe bune? Renunță acum după ce au: omorât un om, îngropat un om în curte, au mințit, au falsificat teste ADN, au dat mită unor persoane pentru a păstra secretul ( iau dat bani Ginei, și urmează și lui Nicu), au SECHESTRAT un om legat de scaun ( pe Nicu), și Andreea sa culcat cu bebe ( pentru a îl elimina pe Nicu și pe Gina, nu a mai fost nevoie dar în fine...), au făcut atâtea lucruri să renunțe fix acum?? Nu prea cred, voi ce ziceți?

Noul serial Adela, creat după licența Bahar: Viață furată și produs de Ruxandra Ion, debutează astăzi la Antena 1, de la ora 20.30.
Protagonistii serialului Adela sunt Mara Oprea (aflata la inceputul carierei), Ioana Alexandra Mosneagu (Fructul oprit (2018), Don’t read this on a plane (2020), Triplusec (2018) si Alecsandru Dunaev.

Serialul Adela va prezenta povestea celor doua surori, Adela si Andreea, dupa ce afla ca destinul uneia dintre ele ar trebui sa fie complet diferit.

Adela Sezonul 1 Episodul 21 din 3 iunie 2021 HD

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 21 cu difuzat online integral 3 iunie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.