Adela

Adela – Sezonul 1 Episodul 22 din 10 iunie 2021

adela 10 iunie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 22 va fi difuzat in data de 10 iunie 2021 Online.

E prea evident că nu Mihai la împușcat pe Bebe ci Marta a pus pe un lunetist sa îl omoare pe Bebe de pe alt bloc .Marta l-a trimis acolo și a zis că îl vrea pe Mihai mort dar defapt îl vrea pe Bebe. Dacă vă uitați atent Mihai nu se uită la cum trage glonțul și îl trage într-o parte nu și-a dat seama că nu el l-a omorât+ că erau două gloanțe pe jos și Mihai a tras doar unul.

Voi care va uitati sau cel putin asta inteleg odata ce va aflati aici inca nu ati vazut/ observat ca sunt difuzate 2 episoade odata, voi nu ati aflat nici in momentul de fata ca se da reluare sambata la 11 si restul intrebarilor stupide. Sa ma iertati dar am impresia ca intrebati pur si simplu sa faceti conversatie. Tot vad ca se intreaba unde gasiti episodul, cautati pe net : adela, episodul x online! Chiar e atat de greu?! Lasati va de sportul asta ca va depaseste cu mult.

Adela Sezonul 1 Episodul 22 din 10 iunie 2021 HD

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 22 cu difuzat online integral 10 iunie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!