Adela

Adela Sezonul 1 Episodul 23 din 17 iunie 2021

adela 17 iunie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 23 va fi difuzat in data de 17 iunie 2021 Online.

Deci, ca să înțeleg, Martha a plătit medicii să spună că a avut accident vascular cerebral, s-a prefăcut că e paralizată, iar apoi se trezește noaptea să mănânce disperată, ca și cum perfuziile alea nu fac nimic?Mihai încearcă să omoare pe cineva, dar nu e pedepsit. Tentativa de omor, alo? A fost unul dintre primele episoade în care chiar se intâmpla ceva semnificativ, dar nu pot să nu observ lucrurile de genul.

Eu una nu cred că Mihai l-a împușcat pe bebe. Dacă erai atent vedeai că lui Mihai i-a tremurat pana și parcă a țintit într-o parte. Cred că oamenii martei sau poate personajele noi, au angajat pe cineva să îl omoare. Poate la autopsie sau ceva o să se vadă că glonțul e tras de la distanță și Mihai o să Scape și fiind această întâmplare că sa fie sigur că rămâne cu adela o să o ceară și cu siguranță ea spune da

Adela Sezonul 1 Episodul 23 din 17 iunie 2021 HD

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 23 cu difuzat online integral 17 iunie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!