Adela

Adela Sezonul 1 Episodul 24 din 24 iunie 2021

adela 24 iunie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 24 va fi difuzat in data de 24 iunie 2021 Online.

Parerea mea e ca, Andreea a început să se schimbe in bine.De ce cred acest lucru? 1.Ea chiar ținea la Adela si asta se vede. 2.Fiindca ea si-a dat seama ca mama ei,Nutica baga mereu  raca intre ele două. 3.Știe că sora ei,Adela tine la ea si nu are de ce sa o urască. 4.Nutica este singura vinovată pentru vrasmasia dintre ele două. Si mai cred ca ea va alege sa-i spuna Adelei adevărul pentru ca ori cat ar părea ea de imorală si rea are în interiorul ei inima si constiinta. Singurul motiv pentru comportamentul ei este ca nu a fost învățată ce trebuia ca sa fie civilizată și bine văzută.

Din cauza egoismului Nuticii ,Andreeea a devenit asa cum e.In primele episoade se putea observa ca, Andreea  nu a vrut să accepte propunerea de a se da drept fata lui,Paul Andronic.Plus ca este paranormal ca ,Ana Maria sa creada ca ,Andreea e fata ei.Sunt prea multe indicii și lucruri care duc la ,Adela plus cred ca pana si Andreei i se pare groaznic sa se dea drept fata ,Anei Mariei.Este paranormal si sunt sigura ca si Andreea crede asta.Si mai cred ca in acelasi timp ,Andreea isi va cere iertare;explicatia replicii -“Imi pare rau…”(sau ceva de genul/replica Andreeiei/intr-unul dintre promouri).

Adela Sezonul 1 Episodul 24 din 24 iunie 2021 HD

A fost o seară a deciziilor radicale şi a veştilor care au venit să complice şi mai mult acţiunea în ultimele episoade din acest sezon al serialului Adela. Adevărul mult aşteptat a fost din nou pe punctul să iasă la iveală, însă chiar când se pregătea să spună tot, Mitu (Marian Râlea) s-a prăbuşit la pământ şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Tot aseară, Paul (Mihai Călin) a aflat că Luca (Vlad Vîlciu) nu este copilul lui Dorin (Bogdan Talaşman), iar Călin (Vlad Gherman) va face o descoperire uluitoare: „Copilul pe care îl purta mama lui Mihai cred că a supravieţuit!”. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite, rămâne de văzut în ultimele episoade din acest sezon Adela, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 24 cu difuzat online integral 24 iunie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Server 1.


Server 2.

Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!