Adela Sezonul 1 Episodul 24 din 24 iunie 2021

Asteptari inedite se revad in finalul de sezon in Adela Episodul 24 din 24 iunie 2021 micile secrete tinute de majoritatea personajelor ies la iveala.
adela 24 iunie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 24 va fi difuzat in data de 24 iunie 2021 Online.

Parerea mea e ca, Andreea a început să se schimbe in bine.De ce cred acest lucru? 1.Ea chiar ținea la Adela si asta se vede. 2.Fiindca ea si-a dat seama ca mama ei,Nutica baga mereu  raca intre ele două. 3.Știe că sora ei,Adela tine la ea si nu are de ce sa o urască. 4.Nutica este singura vinovată pentru vrasmasia dintre ele două. Si mai cred ca ea va alege sa-i spuna Adelei adevărul pentru ca ori cat ar părea ea de imorală si rea are în interiorul ei inima si constiinta. Singurul motiv pentru comportamentul ei este ca nu a fost învățată ce trebuia ca sa fie civilizată și bine văzută.

Din cauza egoismului Nuticii ,Andreeea a devenit asa cum e.In primele episoade se putea observa ca, Andreea  nu a vrut să accepte propunerea de a se da drept fata lui,Paul Andronic.Plus ca este paranormal ca ,Ana Maria sa creada ca ,Andreea e fata ei.Sunt prea multe indicii și lucruri care duc la ,Adela plus cred ca pana si Andreei i se pare groaznic sa se dea drept fata ,Anei Mariei.Este paranormal si sunt sigura ca si Andreea crede asta.Si mai cred ca in acelasi timp ,Andreea isi va cere iertare;explicatia replicii -"Imi pare rau..."(sau ceva de genul/replica Andreeiei/intr-unul dintre promouri).

Adela Sezonul 1 Episodul 24 din 24 iunie 2021 HD

A fost o seară a deciziilor radicale şi a veştilor care au venit să complice şi mai mult acţiunea în ultimele episoade din acest sezon al serialului Adela. Adevărul mult aşteptat a fost din nou pe punctul să iasă la iveală, însă chiar când se pregătea să spună tot, Mitu (Marian Râlea) s-a prăbuşit la pământ şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Tot aseară, Paul (Mihai Călin) a aflat că Luca (Vlad Vîlciu) nu este copilul lui Dorin (Bogdan Talaşman), iar Călin (Vlad Gherman) va face o descoperire uluitoare: „Copilul pe care îl purta mama lui Mihai cred că a supravieţuit!”. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite, rămâne de văzut în ultimele episoade din acest sezon Adela, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 24 cu difuzat online integral 24 iunie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.