Burlacul

Burlacul – Sezonul 2 Episodul 13 din 3 iunie 2021

burlacul 3 iunie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 3 iunie 2021 difuzata online in format HD.

Personal am placut-o pe Simona de la început, se vede că e acolo în căutarea unei familii, îi desteaptă, frumoasă şi e îndragostită de asta trece de la o stare la alta, cine s-a îndragostit ştie ce vorbesc. Astea “perfecte” plecați acasă pentru că dacă erați chiar aşa perfecte aveați deja soț.

M-am saturat la unii zic de Simona ca s-a fie impreuna cu Andi. Sper sa fie eliminata Catrina, pentru ca e nesimtita, are tupeu si se comporta urat si proasta. Si la urmatoarea ceremonie Simona. Ana nu are cum sa fie eliminata si poate o vad castigatoare. Dacă nu va castiga Ana, o sa fie Melissa, Alexandra sau Oana castigatoare,

Burlacul din 3 iunie 2021 Online

Daca le intrebi de ce se cearta iti vor răspunde in mod incert. Nici ele nu stiu ce vor. Sunteti pt a cuceri si a va indragosti sau va place doar barfa si galceava? Ca niste mâțe afurisite va comportați. Nu-i de mirare ca Andi se simte cel mai bine doar in compania turcoaicei. La voi restul ce sa simta in afara de tensiune,gelozii absurde si intrigi?

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!