Burlacul – Sezonul 2 Episodul 14 din 10 iunie 2021

Primele alegeri au sosit fetele sunt propuse spre eliminare la Burlacul Sezonul 2 Episodul 14 din 10 iunie 2021 reactia acestora denota intentiile.
burlacul 10 iunie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 10 iunie 2021 difuzata online in format HD.

Pe Simona o place dar detesta sa vada femei puternice in preajma lui. Pana nu o stinge de tot pe fata asta nu se lasă. Ca sa ii demonstreze faza cu ego-ul. Daca e deșteaptă se va tine strong pe picioarele ei si va continua cu atitudinea. Daca e slaba de inger ii va cadea in plasa acestui popandau si ii va face jocul. Melissa e diferita, se simte confuza tocmai ca i-a prins intentiile si stie ca nu e serios. Daca e smechera nu va aștepta sa o zboare el din show, ci mai degraba sa plece ea de buna voie. Acest individ are oleaca de masochism in el,ii place sa fie flatat si sa joace femeile dupa bunul plac. Il doare in cot de sentimentele lor.

Nu degeaba a studiat si baga citate din tot felul de personaje, pt ca a invatat sa lucreze si la psihicul persoanelor. Si mai ales o femeie este usor de doborât si el știe asta. Simona vrea să-i faca pe plac dar va rămâne cu dezamagirea. Cine încearcă sa te schimbe înseamnă ca are intenții urate si nicidecum sa fiti impreuna cum da el impresia. Eu personal am avut de-a face cu un astfel de barbat, i-am dat sut in fund la timp cand incepuse sa vina cu prea multe pretenții tocmai pt ca fusese ranit in trecut si se razbuna pe tot ce prindea. Fiti atente fetelor! Ganditi cu capul nu cu inima.

Burlacul din 10 iunie 2021 Online

E prima data când comentez in astfel de ipostaze, dar...atitudinea aroganta pe care o ai fata de Simona denota faptul ca nici măcar nu o meriți. Cine si-ar dori un astfel de bărbat, care să nu stie/vrea sa empatizeze cu ea? Si tot tu vorbești despre ego... Si lui Sorin i-a picat fața cand a vazut ce comportament ai avut.. :)) fiecare face cat poate si stie, ganduri bune tuturor!

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.