Burlacul

Burlacul Sezonul 2 Episodul 15 din 17 iunie 2021

burlacul 17 iunie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 17 iunie 2021 difuzata online in format HD.

Poti iubi o persoana din prima săptămână! Dacă e jumătatea ta, o simți in prima clipă. Doar cine nu a iubit vreodată nu simte asta. Ce caracter urat are Andy asta. Le-a terorizat psihic pe fetele astea, nu mi-a plăcut niciodată de el, nici când era la insula iubirii și erau toate leșinate după el. Acum si-a arătat adevărată lui fata. Fetele sunt normale si dragute. Le găsește defecte la toate, poate vrea de fapt un bărbat, ia si baga citate din tot felul de personaje, pt ca a invatat sa lucreze si la psihicul persoanelor. Si mai ales o femeie este usor de doborât si el știe asta. Simona vrea să-i faca pe plac dar va rămâne cu dezamagirea. Cine încearcă sa te schimbe înseamnă ca are intenții urate si nicidecum sa fiti impreuna cum da el impresia. Eu personal am avut de-a face cu un astfel de barbat, i-am dat sut in fund la timp cand incepuse sa vina cu prea multe pretenții tocmai pt ca fusese ranit in trecut si se razbuna pe tot ce prindea. Fiti atente fetelor! Ganditi cu capul nu cu inima.

Burlacul din 17 iunie 2021 Online

Ce păcat că a plecat Oana, era o fată de treabă. Mie chiar îmi plăcea ca concurentă și cred că s-ar fi potrivit cu Andi. În fine asta e alegerea lui, face cum simte el. În ziua de azi cei mai mulți se uită doar la frumusețe, să fim sinceri. De ex Simona, o fi ea frumoasă, dar dacă nu știe cum să se poarte cu un bărbat, degeaba. Are orgoliul prea mare. Eu cred că contează cel mai mult caracterul la o persoană, și să te înțelegi cu ea, nu numai frumusețea.
Cred că Andi o place mult pe Melissa. Problema este că nu știu dacă Melissa ar fi dispusă să renunțe la viața ei din Turcia pentru a se muta în România, pentru că bănuiesc că Andi nu s-ar muta în Turcia. Mai este și familia Melissei și a menționat des că este atașată de familia ei, deci dacă ei nu vor fi de acord cu Andi, probabil Melissa va urma sfatul familiei. Eu nu îi văd împreună, din cauza barierelor culturale, religioase, geografice etc, deși le doresc tot binele și ar fi frumos să rămână împreună… se vede că se înțeleg foarte bine.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.


Server 2.

Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!