Burlacul

Burlacul Sezonul 2 Episodul 17 din 1 iulie 2021

burlacul 1 iulie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 1 iulie 2021 difuzata online in format HD.

Imi place foarte mult cum gândește burlacul, are dreptate, o clipă de atracție poate sa te duca in eroare si sa o confunzi cu iubire si mi-a placut ce a zis si Vladau cand a spus că e important sa iti iei un partener pe nivelul tau de vibrație, la fel mi se spune si mi-e ca sunt pretențioasă ,dar omul de lângă tine conteaza foarte mult deoarece ,el te poate face sa cazi sau sa crești! Asa ca e bine sa alegi cu mare înțelepciune partenera/partenerul lângă care stai.

Burlacul din 1 iulie 2021 Online

Se plânge de Simona că nu prea se înțelege cu ea din cauza orgoliului, și o elimină pe Alexandra. Păi, bine măi Andi tu ce faci aici? Văd că nu-ți dorești o relație serioasă. Din punctul meu de vedere te-aș fi văzut cu Alexandra fericit, pt că are toate călitățile, tot ceea ce își dorește un bărbat. Dar degeaba dacă nu există acea chimie între voi. Alexandra chiar te plăcea, dar dacă tu nu simți aceeași atracție pt ea, n-are rost. E mai bine că a plecat o să-și găsească afară un băiat care o merită. Finala o să fie clar dintre Simona și Ana. Și cred că Simona o să câștige, se vede clar că este o conexiune între ei. Amândoi simt la fel unul pt celălalt. Voi ce spuneți, pe cine o să aleagă Andi?

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!