Chefi La Cutite Sezonul 9 Ep.45 din 8 Iunie 2021

Asa ca puteti urmari emisiunea culinara Chefi la cutite din 8 iunie 2021 incepand cu ora 20:00 pe antena 1 de asemenea va invitam sa comentati totul.
Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a 45-a editie a sezonului noua, editie difuzata marti 8 iunie 2021, de la orele 20:30 la antena 1.
Chefi la Cutite sezonul 9 episodul 45

Chefi la cutite 8 Iunie 2021 Online

Astazi avem parte de foarte multe aparitii surprinzatoare, unii reusind sa-i puna pe jar pe cei trei jurati, altii nereusind sa-i impresioneze cu nimic. Una dintre concurentele care a reusit sa impresioneze o stim deja, care a dorit sa-i impresioneze pe cei trei cu preparatul preferat ai fiicei ei, fiind foarte increzatoare ca-i va fi laudat preparatul, ba chiar si ca in viitor, va putea obtine un loc pe scaunul juratilor.

In editia de ieri seara a celui mai nou sezon, primii duelisti au spart gheata si s-au duelat la bancul de lucru in fata celor trei jurati, multi dintre ei obtinand mult ravnitul cutit. Insa au fost si cazuri in care nici unul dintre duelisti nu au reusit sa ia nimic, ultimul duel al serii fiind de acest fel. In editia din aceasta seara a emisiunii, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Cea de-a opta editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 8.06.2021 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 45 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 10 Chefi la Cutite, Marti 8 iunie 2021 la antena 1.
Server 1.
Server 2.
Server 3.