Chefi la cutite

Chefi la cutite Sezonul 9 Episodul 48 din 15 iunie 2021

Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a 48-a editie a sezonului noua, editie difuzata marti 15 iunie 2021, de la orele 20:30 la antena 1.

Chefi la Cutite sezonul 9 episodul 48

Chefi la cutite 15 Iunie 2021 Online

Știam că va rămâne Bontea cu 2 dar a rămas cu cei mai buni? A rămas, adică no offense dar dintre echipa lui Scărlătescu care a rămas cu 3 în semifinală și echipa lui Bontea, mult mai buni sunt Rikki și Elena. Dacă ar fi să câștige prima femeie chefi la cuțite sezonul acesta, aceea ar fi Elena, se vede cât de bună este, cât de muncitoare, ambițioasă și surprinzătoare este! Sunt foarte mândră și de Rikki care a fost wow și de data aceasta! Chiar pot să zic că nu aveam emoții pentru ei, eram foarte încrezătoare că ajung în semifinală! Oricare din echipa albastra merita semifinala si chiar finala! Narcisa in afara de tocana si placinta, nu prea cunostea ingredientele! A fost ajutata si parerea mea ca nu se compara cu multi bucatari din concurs!  Mă irită faptul că Sorin putea să o salveze pe Mălai din echipa lui dacă spărgea bomba la timp. Așa, a rămas cu amuleta în buzunar. A gătit ceva totuși și a muncit ca să câștige bomba, trebuia să profite de ea maxim.
 
Astazi avem parte de foarte multe aparitii surprinzatoare, unii reusind sa-i puna pe jar pe cei trei jurati, altii nereusind sa-i impresioneze cu nimic. Una dintre concurentele care a reusit sa impresioneze o stim deja, care a dorit sa-i impresioneze pe cei trei cu preparatul preferat ai fiicei ei, fiind foarte increzatoare ca-i va fi laudat preparatul, ba chiar si ca in viitor, va putea obtine un loc pe scaunul juratilor.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 48 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 10 Chefi la Cutite, Marti 15 iunie 2021 la antena 1.

Server 1 de la ora 20.30.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!