Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep.636 din 8 Iunie 2021 Subtitrat

destine ratacite 7 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 636 va fi difuzat in data 8 iunie 2021

Simar se trezeşte şi se gândeşte la Mohini cum a fost. Un bãrbat e lângã ea şi ii dã medicamentul. El zice fac medicamentele din plante. El zice te am aflat în junglã într o zi. Simar vede rana de pe frunte. Omul zice te ai vindecat acum. Simar ii mulțumeşte omului. Simar spune trebuie sã plec fiindcã o vrãjitoare a pus stãpânire pe soțul meu. Omul zice au trecut 4 luni de la incident. Simar zice 4 luni?? Ea zice trebuie sã ajung acasã. Omul ii aduce haine lui Simar. Acasã la Bharadwaj se face o slujbã. Sujata Rajendra Kushi Uma Pari Jhanvi sunt acolo. Simar ajunge acasã. Vecinii se uitã ciudat la ea. Simar merge spre casã. Ea vede casa aranjatã frumos. Simar pãşeşte pe prag şi i a binecuvântare. Apoi intrã dar pisica apare în faţa ei. Simar se gândeşte la Mohini. Sujata zice la slujbã aş vrea ca Simar sã fi fost aici. Simar e acolo. Ea vede tabloul lui Mata cu ghirlandã ca la morți.Ea strigã tare Mata gi!
Familia merge la ea. Simar zice lui Sujata ce e asta? Sujata zice cine eşti? Cã semeni cu Simar dar nu eşti ea. Sujata zice acum 4 luni a murit în accident de maşinã cu Mata gi. Pari zice e inpostoare cã am fost de fațã la incinerare. Şi Uma zice nu poți fi Simar. Nimeni nu o crede cã e Simar. Sattu ii zice sã plece. Simar zice ce neînțelegere e aici? Mohini apare cu Sunanda îmbrãcatã de galã. Simar zice ce faci aici?? Asta e casa mea. Ce ai fãcut familiei de nu mã recunosc? Simar zice am venit şi îți voi da o lecție. Simar vrea s o plesneascã Amar o ține. Simar zice Amar ea e vrãjitoare. Am prins o acum 4 luni. Cã ea e. Amar zice e soția mea vezi cum vorbeşti! Simar zice ce ați pãțit toți? Simar zice în gând precis vrãjitoarea a fãcut ceva. Rajendra o alungã pe Simar. Simar se uitã înapoi la familia ei care o alungã. Sujata zice oare de ce vin deghizați ca Simar? Mohini o consoleazã. Mâine Mohini zice lui Simar sã nu se întoarcã cã va pune o vrajã pe ea. Simar zice nimeni nu mã poate opri.

Destine ratacite episodul 636 din 8 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 636 cu traducere inclusa de la data de 8 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!