Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep.639 din 11 Iunie 2021 Complet

destine ratacite 7 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 639 va fi difuzat in data 11 iunie 2021

Sunanda merge dupã ele la bucãtãrie. Acolo nora femeii zice cã de aia face sã fie dublu plãtitã. Bucãtãreasa zice c o otrãveşte pe soacra ei sã vadã Sunanda.  Simar e la geam se uitã la bucãtãrie. Sunanda zice bucãtãresei îmi place de tine. Bucãtãreasa zice vreau sã învãț magia neagrã ptr a da o lecție socrei mele. Sunanda zice voi vorbi cu Mohini despre asta.  Sunanda zice lui Mohini cã bucãtãreasa vrea sã învețe magie neagrã. Ea zice ne va ajuta şi va face şi mâncare. Simar vine în locul bucãtãresei. Amar vine la Simar şi zice Mohini a acceptat sã învețe bucãtãreasa dar vei da un test. Sunanda vine dupã bucãtãreasã. Simar ajunge la Mohini şi zice cã vreau sã învãț magie neagrã. Mohini zice disearã voi ține o venerație sã vii. Ea spune la aceastã venerație se va sacrifica o viațã a unei fetițe Sanjana.  Mohini zice uite mamã se teme de sacrificiu. Simar zice nu dați mi o şansã. Simar zice iartã mã Sanju.  Dar nu vei pãți  nimic.  Mâine Simar zice nu voi omorî copilul ci voi da o viațã nouã.

Destine ratacite episodul 639 din 11 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 639 cu traducere inclusa de la data de 11 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!