Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep.640 din 12 Iunie 2021 Integral

destine ratacite 12 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 640 va fi difuzat in data 12 iunie 2021

Sunanda îi spune lui Mohini că acesta este un complot. Mohini spune că simar trebuie să fi făcut asta. Sunanda spune ce vom face? Mohini spune că vom ieși din asta, nu pot ține o vrăjitoare reținută. Amar spune că mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs așa cum era planificat. Sanju merge la simar și o îmbrățișează. Khushi spune că nu este mama ta. Simar își scoate pânza de pe față. Toată lumea este amețită să o vadă pe simar.Amar spune că credința noastră a câștigat, simar s-a întors și ele sunt în închisoare. Și sanjana este în siguranță. Rajhinder spune că știai că este simar? Jhanvi spune că da, am știut. A trăit aici. uma spune dar in ziua aceea nu a fost simar. simar spune că a făcut parte din plan. Sujata spune că Simar a trebuit să spunem că nu vă recunoaștem, vă rog să ne iertați. Simar spune că vă rog să nu vă scuzați că ați făcut asta pentru familie ați fost toți neajutorați. Totul va fi bine în curând. Scoate lichidul acela. Simar spune că a pus trei picături în oală și a scos-o pe sanju. O vom folosi. Vă rog să aduceți oala lui Mata Ji din casa voastră. Amar spune că da, le aduci odihnă.

Destine ratacite episodul 640 din 12 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 640 cu traducere inclusa de la data de 12 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1 la ora 20.00.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!