Destine ratacite

Destine Ratacite – Episodul 631 din 3 Iunie 2021 Online

destine ratacite 3 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 631 va fi difuzat in data 3 iunie 2021

Femeia de mai devreme merge la Mohini şi le deschide. Mohini zice trebuie sã mã ocup de Simar sã nu ajungã aici. Pisica neagrã sare pe maşina lui Simar apoi şoferul zice n am frâne. O femeie e pe mijlocul drumului. Maşina merge într o parte. Swara ține slujba. Simar apare la Swara ea e rãnitã la cap. Ea zice sunt Simar Bharadwaj. Ragini zice lui Mohini Simar a ajuns aici. Mohini zice vor vedea mânia mea. Simar spune familiei lui Swara ce s a întâmplat şi de ce sunt aici. Simar zice femeia aia e în apropierea noastrã. Swara zice Simar zice adevãrul.

Destine ratacite episodul 631 din 3 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 631 cu traducere inclusa de la data de 3 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!