Destine ratacite

Destine Ratacite – Episodul 632 din 4 Iunie 2021

destine ratacite 4 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 632 va fi difuzat in data 4 iunie 2021

Sunanda apare cu maşina dupã Prem. Roli ajunge la chei şi încearcã sã deschidã uşa închisorii. Roli deschide gratiile. Ea iese dar vede pisica neagrã. Simar apare la Roli. Sunanda cu Mohini dau bani unor oameni. Prem e acolo la Mohini adormit pe jos. Ea pune cenuşã pe lângã Prem. Mohini zice slujba de azi e importantã ptr noi. Ce nu am putut face atunci cu Sanjana de Simar vom face acum. Simar o salveazã pe Roli de acolo ele pleacã cu maşina. Ele se opresc cu maşina lui Simar i se destramã lãnțişorul nupțial. Ea zice e semn rãu. Pisica neagrã le urmãreşte pe cele douã surori. Ele se ascund apoi Roli vede un templu. Ea spune ar trebui sã mergem în el. Simar cu Roli ajung în fața templului.

Destine ratacite episodul 632 din 4 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 632 cu traducere inclusa de la data de 4 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!