Destine ratacite

Destine Ratacite – Episodul 635 din 7 Iunie 2021

destine ratacite 7 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 635 va fi difuzat in data 7 iunie 2021

Pisica neagrã apare la Simar care e încuiatã acolo. Mohini apare pe geam la Simar şi râde. Simar îşi dã seama.  Mohini râde de ea. Ea zice ai atâta încredere în tine. Mohini zice eu cu mama suntem vrãjitoare. Simar zice Thakurain avea dreptate. Simar zice ce aveți cu noi ? Ce v am fãcut noi? Mohini zice Amar e doar un pion Prem e obiectivul meu. Cu Prem începe jocul meu. Mohini zice mi ai întrerupt meditația când ai salvat o pe Sanjana.  Cã ai atras blestemul meu. Ea zice cã pisica neagrã stã pe lângã ea. Cã o va omorî. Mohini zice de semnul negru de pe spate de la Prem cã ea l a fãcut.

Destine ratacite episodul 635 din 7 iunie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 635 cu traducere inclusa de la data de 7 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!