Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 649 din 21 iunie 2021

destine ratacite 21 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 649 va fi difuzat in data 21 iunie 2021

Destine ratacite episodul 649 din 21 iunie 2021 HD

Mohini zice oare unde or fi. În camera ta, a lui Pari? Apoi Mohini îşi foloseşte puterile. Ea spune o vrajã. Simar zice nu e corect. Amar aude de jos şi vrea sã meargã la Simar dar Sunanda nu l lasã.  Mohini spune vraja Simar zice înceteazã. Mohini zice taci. Eu sunt vrãjitoare şi fac ce mi se pare corect. Simar pune mâna pe Mohini şi se curenteazã. Mohini vede vasele. Sunt dupã tabloul lui Pari în seif. Mohini aflã vasele. Simar se gândeşte la ce a zis Mohini cã va face ce zice ea. 
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 649 cu traducere inclusa de la data de 21 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!