Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 652 din 24 iunie 2021

destine ratacite 24 iunie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 652 va fi difuzat in data 24 iunie 2021

Destine ratacite episodul 652 din 24 iunie 2021 HD

 Bunica a hotarat sa o lase sa plece. Pe Paridhi au imobilizat-o in scaun, pentru ca face multe probleme.   Simar nu a ascultata si a luat masina cu sofer cu tot. Sa nu mai intre nimeni! Mama lui Mohini era pe afara si cineva suna la usa.   Ei hotarasc sa nu deschida. Amar deschide totusi si o vede pe mama lui Mohini ca intra cu 10 vrajitoare.  Le prezinta ca si prietenele ei. Amar incearca sa se opuna dar una dintre ele strange pumnul si il respinge cat colo!   Sa stiti ca Mohini este dupa Simar si nu cred ca o sa mai ajunga vie acasa. Ei se rugau incontinuu la zeita si Paridhi este fericita ca ele isi fac jocul.   Ia un praf rosu si incepe sa o inconjoare, iar ei nu ii convine deloc. Cand a ajuns, era in drum rezemata de un pom.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 652 cu traducere inclusa de la data de 24 iunie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!