Mireasa

Mireasa Sez.3 Ep.79 din 5 Iunie 2021 Complet

mireasa 5 iunie 2021 online

In editia de azi de la Urzeala Soacrelor, Gabriela a dat cea mai mare dovada de ipocrizie si neprofesionalism de pana acum. Am vazut in fiecare emisiune cat este de subiectiva si cat de mult ii tine isonul lu’ Daniela Manivela, dar astazi ne-a demonstrat ca judeca si cu dubla masura. Bate campii ca mama Mariei ar trebui sa isi lase fiica sa faca ce vrea, ca nu ar trebui sa ii intoarca spatele si alte povete din astea, dar pe mama vitrega de langa ea nu o vede. Ei nu ii mai zice sa il lase pe Alin sa faca ce vrea, nuuu, pentru ca Gabriela e la fel de redusa ca si comentatorii din platou. Sunt toti o adunatura de minti limitate care se influenteaza unul pe altul.

Ieri, din nou Daniela cu inelul doar sa se ia de Anamaria pt ca sora ei la urzeala a îndrăznit să i zică de Alin si Adelina ca tb lăsați să si trăiască povestea si s a gandit Daniela sa i strige si de Vali sa o injoseasca putin… Dar intrebarea Simonei pe care s au facut ca nu o aud mamele .”.Care soacra era potrivită pt a da inelul ? avand in vedere ca Mary nu o place pe Maria ‘, iar între ele au fost obraznicii, Vicky nu o mai haleste pe Costinela după ce s a cuplat cu fecioru’ ,.Malvina s a purtat cu andreea ca si cum ar fi o fata nedemnă de printisorul din Maramu’ iar pe Iza o pândește după colț ca stie ca i isterică sa mai scadă în sondaje ‘pt ca Blaze ii ia locul 3 lui Marian …iar Daniela cu Adelina..a fost de Doamne fereste . Asa ca rămânea Ioana cu Ana cea mai potrivita pt inelul soacrei pt ca intre ele a existat respectul ala care nu a fost între nici o soacră si o fata din casă ‘ chiar daca e doar mătușă de imprumut.

Mireasa din 5 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 5 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!