MIREASA – Sezonul 3 Episodul 80 din 7 Iunie 2021

Reactii pornite imediat dupa noile aparitii din casa sunt discutate la Mireasa Sezonul 3 Episodul 80 din 7 iunie 2021 cuplurile sunt rezervate total.
mireasa 7 iunie 2021 online
Unde vedeti voi dragoste intre ei? Cand Ionut spune ca numai pentru tinerica aceia care a iesit(am uitat cum o cheama) a simtit ceva,ceea ce se si vedea desi el arata ca tatal ei pe langa ea,ca asteapta sa intre alte fete si apoi vede el ce face,cand la prima suparare intre "nora-soacra" el spune ca-si lasa iubita de izbeliste in loc sa incerce sa le impace,cand nu transmite decat plictiseala ,repet unde vedeti voi iubirea?....cine il voteaza oare?...ce vede la el si eu nu vad nimic atractiv...imi pare rau de Costinela.

Păcat că uni dintre noi nu putem sau nu vrem să vedem realitatea.Ionuț și Costinela s-au împăcat înaintea sosirii fetelor iar așa zisa lor supărare a fost o mică confruntare a orgoliilor ca la toate cuplurile din casa de-altfel .Problema multora este locul lor din top nu sentimentele lor că de erau pe ultimele locuri nu avea nimeni o prblemă dacă se certau sau se împăcau.

Mireasa din 7 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni 7 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.