Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 77 din 3 iunie 2021

mireasa 3 iunie 2021 online

Ma bucur sa mai vad si cate o cerere in casatorie facuta din suflet. Pe Andreea o admir pentru pentru frumosetea naturala, din pacate nu e completata de un caracter frumos. Marian este un frumos atat fizic cat si ca educatie.Impreuna transmit inceputul unei relatii frumoase, ma bucur pentru ei.Cat despre parintii lui, felicitari pentru comportament, faptul ca i-au trimis personal un inel spune foarte multe.Si nu e orice inel ci cu smarald si 2 mici diamante asa cum merita rasfatata orice femeie iubita.Marian e un om cu verticalitate, asta din start le asigura un viitor serios daca si Andreea se va plia dupa mentalitatea sa. Maria in schimb s-a ales cu inelul cu zirconiu.  Asta e mai putin relevant, cel mai urat e faptul ca in 90% din timp logodnicul ei o trateaza cu nesimtire.

Marian îmi place foarte mult dar Andreea mi sa pare falsa este și invidioasa, fățarnică și o atrage altceva pe ea dar Marian nu își dă seama și îmi pare RAU că o mușcă rău de tot și părinții nu au văzut nimic este după bani și mai ales după hotel nu este iubire o să vedem curând acum este mulțumită că tot se plângea că nu ajunge la hotel.

Mireasa din 3 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 3 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!